Op Paasmaandag kan je in de stedelijke sporthal van Maaseik van 13u30 tot 15u00 kennismaken met G-volley.

De oefeningen en het parcours zijn enkel toegankelijk voor de ingeschreven deelnemers. Dankzij Volley Vlaanderen is de promobus ter beschikking. Deelnemers kunnen duiken op een duikmat net zoals onze voormalige nationale beachtopper Koekelkoren-van Walle in het zand. Ze kunnen meten hoe hard je kan smashen. En ze kunnen zien hoe hoog ze kunnen springen in vergelijking met de Yellow Tigers en de Red Dragons.

Kom zeker dit unieke evenement bezoeken. De toegang is gratis.

Om 16u00 zullen de G-sporters samen met de dames van TRIXXO LVL Genk deelnemen aan de Unified wedstrijd in de Steengoed Arena. Ze spelen samen SmashVolley en netbal. Bij SmashVolley is het net verlaagd, en de bal mag een keer botsen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden!