Door deel te nemen aan de Trixxo Cup 2023 geef je toestemming om de van jou genomen foto’s te publiceren op de website en de sociale media van Volley Limburg.

Gebruik je een foto voor jouw sociale media, vragen we uit respect van de fotograaf, duidelijk de naam van de fotograaf te vermelden in jouw post of verhaal.

Wens je niet in beeld te komen, moet je dit uitdrukkelijk vermelden. We zullen jouw gezicht dan onherkenbaar maken met een smiley.

De finales zijn wedstrijden waar veel emoties een rol spelen: blijdschap bij winst, feestvreugde bij de overwinning, een boze blik naar de scheidsrechter, een traantje van ontroering, of grote ontgoocheling en verslagenheid. Al deze emoties willen de fotografen vastleggen. Al deze foto’s van stevige acties maar ook sterke emoties vormen samen een mooie beeldverhaal van deze hoogdagen van het Limburgse volleybal.
Bij het publiceren van de foto’s doen we dit steeds met het respect van de sporter en/of coach. Wil je alsnog een gepubliceerde foto van jou laten verwijderen, kan je via het contactformulier op de website ons een bericht sturen.