Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† – promo dames – KVC LensOnline Genk.πŸ™ŒπŸ»

Deze finaleplaats was een belangrijke doelstelling voor deze ploeg. Het was een enorme uitdaging omdat deze ploeg deel uitmaakte van een sterke poule met teams van Alken, Lummen, Diepenbeek en Tongerlo. πŸ’ͺ🏻 Dit is de top 5 van de huidige ranking van PROMO 1. πŸ”πŸ₯³ De teams ontmoetten elkaar op de #roadtomaaseik zowel tijdens de competitiewedstrijden als de bekerwedstrijden.

Een winnende match was steeds een grote ontlading en een klein feestje in de kleedkamer. Feestje? πŸ₯³πŸ₯‚Zeg maar gerust feestjes! πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³ Omdat er vaak een speelster te laat binnenstapte in de kleedkamer, moest het feestje weer opnieuw starten. Het maakt dus weinig uit of deze dames zilver of goud zullen veroveren; het belooft een legendarisch feest te worden in hun eigen clublokaal! πŸ₯‚πŸ™ŒπŸ»

Maar eerst gaan ze zich nog serieus voorbereiden door te trainen met Mikasa-ballen. Daar hoort ook nog een teamactiviteit bij om het groepsgevoel aan te sterken.

We weten niet of we hun geheim van dit succesverhaal mogen publiceren. 🫣 Het geheim? Een shotje vóór de wedstrijd. 🍻

Succes, feestelijk team van KVC LensOnline Genk! πŸ™ŒπŸ»