Proudly present de finalisten voor de Trixxo Cup 2023 πŸ† : heren PROMO – HE-VOC Hechtel-Eksel. πŸ™ŒπŸ»

Vorig seizoen gestrand in de halve finale, maar dit jaar waren de heren van HE-VOC gebrand om de finaleplek te halen. De grootste uitdaging op de #roadtomaaseik was om zowel in de kwart finale als de halve finale sterke tegenstanders uit de eerste provinciale uit te schakelen. πŸ’ͺ🏻

Op #theroadtomaaseik was het meest onvergetelijke moment de matchbal in Overpelt tijdens de kwartfinale die beslist werd door drie verdedigende acties van libero Laurens. En deze libero zal speciaal zijn skivakantie β›· inkorten voor deze bekerfinale.

Wat is jullie geheim? “Scan de QR-code op de T-shirts van onze supporters en dan zal ons geheim zich onthullen. Maar we zijn ook een hechte (vrienden) groep op en naast het plein, getuige hiervan zijn de late avondjes in de cafetaria na onze thuismatchen en de meezingers die we voor en na elke match meebrullen in de kleedkamer. We proberen zowel op training als op matchen het plezier voorop te stellen.”

Hoe dit team zich nog zal voorbereiden op de felbegeerde beker? “Wij gaan rustig naar de match toeleven zoals we voor iedere wedstrijd doen. We gaan collectief een snor laten staan om het groepsgevoel nog wat extra aan te wakkeren.” Daar willen we natuurlijk wel een foto van! πŸ“Έ

Goud of zilver; het wordt sowieso een feestje voor dit team. Al zal er bij goud wel een feest gevierd worden in onze thuis cafetaria waarbij de zillion zundays zullen verbleken. πŸ₯³

De heren van HE-VOC Hechtel-Eksel willen dat de leegloop in het herenvolleybal met alle mogelijke middelen worden tegengehouden. Hun tip: “Wees creatief en positief en investeer op lange termijn. Volleybal is een attractieve en spectaculaire sport met veel beleving. Probeer dit beeld van de sport bij de jeugd te brengen!”

Met deze leuke herenploeg in de finale belooft het een attractieve en spectaculaire finale te worden.

Succes, heren! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

πŸ“Έ Ivan Loenders (voorzitter HE-V0c Hechtel-Eksel)