Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† – U13 meisjes – Datovoc Tongeren. πŸ™ŒπŸ»

We vragen ons af hoeveel finaleplaatsen in de Beker van Limburg Irina Jeleznova op haar rijkelijke palmares heeft. πŸ€” Geen wonder dat deze jeugdige toppers van Datovoc Tongeren met zo een ervaren coach op Paasmaandag in de Steengoed Arena zullen schitteren. 🀩

Hun geheim? Werken, werken, werken! πŸ˜… Drie keer per week wordt er hard getraind. πŸ’ͺ🏻 En naast de reguliere competitie en de bekertornooien, deden ze dit seizoen nog een enorme ervaring op tijdens de Vlaamse Jeugdchampions League. πŸ”

En ook tijdens de vakantie vind je deze toppers terug in de sporthal. Op 4 april staat er nog een tornooi van de VJCL in Vlamertingen op hun programma, en dan zijn deze toppers helemaal voorbereid voor de finale van de Trixxo Cup 2023! πŸ˜€

Veel succes, Irina & team! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»