Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 🏆– U19 Jongens – VC Greenyard Maaseik.🙌🏻

Bij de start van dit succesverhaal was er één doelstelling: met plezier presteren voor een ticket voor de bekerfinale. 😁

En dat er op #deroadtoMaaseik enkel bloopers waren, is niet vreemd als je weet dat niet iedereen op zijn vaste positie heeft gestreden voor de finale. Heeft er nog iemand filmmateriaal van deze hilarische momenten voor ons archief? 😉

De grootste uitdaging van dit jeugdige en ervaren team is om telkens opnieuw iedere bekerwedstrijd 100% hun focus te bewaren en niet te verslappen gedurende deze match.

Het geheime ingrediënt van hun succesverhaal: groepssfeer. Dit team is samengesteld uit spelers van verschillende competitieteams, maar de goede groepssfeer zorgt ervoor dat ze snel op elkaar zijn ingespeeld.

Een aantal teamgenoten zijn op eindejaarsreis met hun schoolgenoten. Hopelijk is er over de grenzen even tijd om zich extra voor te bereiden op Paaszaterdag, of springen ze uit de bus rechtstreeks op het volleybalveld? Hopelijk zijn ze goed uitgerust, want een aantal spelers spelen niet enkel de finale U19, maar ook de finalewedstrijd U17 en Heren Nationaal! Drie keer kans voor een groot feest in eigen sporthal! 🙌🏻🙌🏻

Succes, team en coach! 💪🏻