Proudly present de finalisten voor de Trixxo Cup 2023 πŸ† Heren Nationaal – VC Greenyard Maaseik πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

Bij start van de #roadtomaaseik wisten deze heren dat er grote uitdagingen waren, zoals de wedstrijden tegen Genk A en Hasselt A. Op het moment in november dat de wedstrijd tegen Genk A na een thriller (2-3) was gewonnen, was de finale ook een zeer duidelijke doelstelling.πŸ’ͺ🏻

Een onvergetelijk moment was ook tijdens die match tegen Genk. Het waren de “jonkies” die het team toch over de streep trokken in de vijfde set. 🀩

De grootste uitdaging is om iedere match opnieuw het hoogst mogelijke niveau proberen te evenaren; wat niet altijd even evident is. Op de vraag wat het geheim van dit succesverhaal is, was het antwoord snel geformuleerd: “Wij kennen elkaar al heel lang en ook al zijn we nog relatief jong, sommigen spelen volgend jaar al 20 jaar samen volleybal. Wij zijn een hechte groep die voor mekaar vecht, ook als het even wat minder gaat.” 🫢🏻

Een extra voorbereiding staat niet op het programma van deze heren. Hun agenda is al goed gevuld met trainingen en wedstrijden van de reguliere competitie. Er is wel een gaatje in de agenda voor een leuke avond na de finalewedstrijd. Zilver of goud, de pintjes en shotjes zullen over de bar vliegen. πŸš€πŸ»πŸ»