Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 🏆 U13 Meisjes – Cristal Alken Jeval 🙌🏻🙌🏻

Wat een sterk motto van dit team! “Als er je niet in gelooft, moet er niet aan beginnen” 🤩 En dat klopt, want iedere wedstrijd moet gespeeld worden; iedere bal moet vallen.💪🏻

Elk moment, elke stap dat de speelsters zich ontwikkelen als volleyballer – zowel op als naast het veld – zijn onvergetelijke momenten voor de trainers en de club. Op de #roadtomaaseik hebben deze dames vanaf de eerste match zich van hun beste kant laten zien. En uiteraard met veel ambiance! 🥳 Men heeft ons ook een leuke blooper toevertrouwd. De trainster moest na een bekerwedstrijd rechtstreeks naar een belangrijke meeting, maar was – zo bleek in de kleedkamer – thuis haar broek vergeten. Een nieuwe kledingstijl was zo geïntroduceerd: een stijlvol chique vest en dito schoenen gecombineerd met een sportieve joggingbroek. 🤭

De grootste uitdaging was de halve finale tegen een sterk team uit Genk. Supporters van beide teams hebben genoten van een spannende wedstrijd met mooi volleybal op hoog niveau. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, en gunden elkaar ook een ticket voor de finale. 🫶🏻

Een extra voorbereiding van de finale staat niet op de agenda. “Wij doen gewoon zoals anders … niets meer en niets minder… voetjes op de grond houden”, zo klinkt het in Alken.

De finaleplaats wordt alleszins gevierd. Maar dat mogen wij nog niet verklappen; dat blijft nog even een geheim voor de teamleden. Ongeacht de eindplaats, de club en supporters kijken met trots terug op het schitterende parcours dat dit team op de #roadtomaaseik heeft afgelegd. 😊

Wat is het geheim van dit team? “Onze leuze is om groot te dromen, gefocust te blijven, keihard te werken en nooit op te geven.” Dat belooft dus een prachtige finale te worden! 🤩

Succes, team en coaches! 🙌🏻🙌🏻