Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ†– U15 Jongens – Mavo Dilsen-Stokkem-Elen πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

Met zo een sterke tegenstanders, had dit team de finaleplek niet verwacht. Deze jongens hebben op de #roadtomaaseik zichzelf een aantal keren overtroffen en laten zien wat ze echt waard zijn. πŸ’ͺ🏻 Vooral de halve finale tegen een sterk team uit onze Limburgse hoofdstad was geen eenvoudige uitdaging. Maar het team hield het hoofd koel en ondertussen was iedereen gewend aan het samenspel. Een zege die ze zich nog lang zullen herinneren; net zoals het hilarische moment dat trainer Giel met een zeer hoog stemgeluid “Lukas” riep. πŸ˜…

Het geheim van dit jeugdige geweld? “Nooit opgeven en vol overgave gaan voor elke bal, ook al denk je dat hij niet haalbaar is. Een goede communicatie met elkaar op alsook naast het veld. En het belangrijkste: een flinke dosis lef.” πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Al hebben deze jongens zich al mooi bewezen tijdens de #roadtomaaseik, zullen ze zich toch nog extra voorbereiden door meer samen te trainen en te focussen op het grote geheel. Paaszaterdag wordt zeker een feestdag voor dit team, want ongeacht de einduitslag, zullen ze met trots vieren dat ze als finalist in de Steengoed Arena schitteren. 🀩

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»