Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 🏆 U15 Jongens – Stalvoc Allimex Beverlo 🙌🏻🙌🏻

De teamspirit van deze jongens van Stalvoc is sterk verwoord in hun slogan: “Alone we can do so little, together we can do so much!” 🫶🏻

Het mooie verhaal van deze toppers start al in een ver verleden waar ze nog maar met de helft van de ploeg op het veld speelden. Samen zijn ze ‘gegroeid’ tot de ploeg die er nu staat. Deze kerels zijn niet alleen ploegmaats; het zijn vrienden voor het leven, die samen als één team voor een plekje in de bekerfinale hebben gestreden. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen! 💪🏻

Of er zaterdag een voltallig team op het veld fit zal vechten voor die felbegeerde beker, blijft een spannende vraag. De ploeg bleef helaas niet gespaard van blessures. 😢 En één speler zijn #roadtomaaseik loopt zelfs van Italië tot op het plein in Maaseik. De papa’s die hem speciaal in Italië gaan ophalen voor deze finalewedstrijd, verdienen volgens ons minstens een warm applaus tijdens de finale 👏🏻👏🏻 en uiteraard een paar frisse pintjes! 🍻🍻

Dit mooie verhaal is het bewijs van hun slogan: “Always better together!” 🙌🏻🙌🏻

Succes, team en coaches! 🙌🏻🙌🏻