Proudly present de finalisten voor de Trixxo Cup 2023 🏆 U19 Meisjes – Datovoc Tongeren 🙌🏻🙌🏻

Een aantal dames zijn niet aan hun proefstuk toe. We zagen hen al vaker bij de bekerfinales het veld onveilig maken. 💪🏻 En ook vorig jaar streden zij tegen het team van Stalvoc Allimex Beverlo voor de beker U19. 🥇

Of het vanzelfsprekend was om zaterdag als jeugdige ploeg in de Steengoed Arena te staan? “Neen”, klinkt het bescheiden. “Natuurlijk hoopten we bij de start van de #roadtomaaseik een ticket voor de finale te bemachtigen. Dat is een doelstelling waar hard voor gewerkt wordt en we ons 100% voor inzetten. Maar iedere wedstrijd op weg naar de finale moet gespeeld worden.”

Wie deze dames al op het plein zag schitteren, zag ook de geheime ingrediënten van hun succesverhaal : een goede sfeer, enthousiasme, vechtlust en uiteraard de nodige grinta. 🤩🤩

Het belooft een mooie finale te worden! 🥳

Succes, dames en coaches! 🙌🏻🙌🏻