Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† Dames Nationaal Wevoc Wellen πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

De finaleplaats was vanaf het begin van het seizoen een duidelijke doelstelling van het team. βœ… Ze streden tegen een aantal teams uit lagere reeksen die hun huid steeds duur wisten te verkopen. In de halve finale wonnen ze de dubbele zussenstrijd (zusjes Boiten en zusjes Bungeneers tegen elkaar) maar ook hier hebben ze hard moeten knokken. Ze kregen de finaleplaats dus zeker niet cadeau. 🎁

“We hebben vorig jaar de smaak te pakken gekregen en willen heel graag onze titel verlengen.”, zo klinkt het in Wellen. Er staan nog een aantal gerichte trainingen op het programma. Ook de teambuilding naar het schlagerfestival maakte deel uit van de voorbereiding. πŸ’ƒ We komen nog even bij elkaar voor de wedstrijd om samen te eten πŸ₯˜, we proberen zoveel mogelijk supporters op te trommelen πŸ₯ en gaan ons voor de rest vooral voorbereiden zoals we ons steeds voorbereiden. Een aantal speelsters hebben dan ook een uitgebreid assortiment aan rituelen die jullie kunnen ontdekken op de Instagrampagina van @wevocwellen. πŸ‘€

Het team hoopt er net als vorig jaar een groot volleybalfeest van te kunnen maken met veel supporters en volleybal op hoog niveau. πŸ₯³πŸ₯³

Na de wedstrijd kan je dit team ontmoeten op de aterparty in hun thuiscafetaria bij Mario. En vol enthousiasme zullen ze daar graag klinken πŸ₯‚πŸ₯‚ met het team en met hun supporters op het afgelegde parcours. En dat hopen ze te doen met dΓ© felbegeerde beker! πŸ’ͺ🏻

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»