Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 🏆Heren Nationaal – KVC LensOnline Genk 🙌🏻

Deze heren steken het niet onder stoelen of (supporters)banken: het ticket voor de finale was hun doelstelling. ✅ De onverwachte vlotte overwinning in Dilsen-Stokkem was een onvergetelijk moment op de #roadtomaaseik. Maar in hun eigen sporthal de heren van Maaseik niet kunnen verslaan, willen ze snel vergeten. Paasmaandag is het tijd voor een herkansing! 💪🏻

Het geheime ingrediënt? Omwille van het groot aantal geblesseerde spelers moest de libero op de hoek het beste van zichzelf geven. 😳

Bij de voorbereiding stond er nog een oefenwedstrijd tegen de heren van Hasselt op het programma, en uiteraard een aantal trainingen.

Gaan ze hun finaleplaats vieren? Dat moeten we geen twee keer vragen. Er wordt speciaal een vakantiedag opgeofferd voor een groot feest in de kantine van hun sporthal. 🥳🥳 We zouden zeggen: allen daarheen! Maar eerst het strijdperk in de Steengoed Arena betreden! 💪🏻

Succes, team en coaches! 🙌🏻🙌🏻