Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† U15 Meisjes DVH Optimasi Hasselt πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

Dat deze dames iets in hun mars hebben, dat wisten ze in Hasselt wel. En dan wordt het ticket voor de bekerfinale een belangrijke doelstelling voor deze ploeg vriendinnen. βœ…

Elk tornooi was leuk, maar hoe verder ze op de #roadtomaaseik kwamen, hoe spannender en uitdagender alles werd. Vooral de kans om zichzelf te meten met leeftijdsgenoten ervaart dit team als een pluspunt van de bekerwedstrijden. πŸ’ͺ🏻

Een geheim tot succes kan niet zomaar ergens besteld worden. Het succes is het gevolg van veel en hard trainen. En een tweede belangrijke factor is de teamspirit; een team waarin iedereen voor iedereen door het vuur wil gaan! 🫢🏻

Door het vuur… dus, dames en coaches: set the house on fire! πŸ”₯

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»