Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† U17 Jongens – Stalvoc Allimex Beverlo πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

“One team! One goal!” Met deze slogan raasden deze jongens op de #roadtomaaseik naar de finale! De Stalvoc boys zijn een team van toppers met pit, enorme inzet maar vooral ook een gezonde dosis fun en teamspirit. Deze mooie cocktail maakt van elke training en wedstrijd een prachtig leermoment waar ze wekelijks veel plezier maken.πŸ˜„

Het geheim van deze toppers? Nooit opgeven. Met 100 procent inzet voor elke bal vliegen en de stembanden op de proef stellen tijdens het zingen en roepen. En altijd iedere speler steunen, in goede en soms minder leuke momenten zowel op als naast het veld. πŸ’™

Dat horen wij graag! Want dat is teamspirit! πŸ’ͺ🏻

De jongens krijgen één belangrijke boodschap mee: op paasmaandag genieten van elke seconde in die prachtige Steengoedcup arena. En iedereen is gewaarschuwd. Ze zijn er klaar voor, net als hun trouwe supporters. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»