Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† U19 Jongens – VT Safesign Hasselt πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

Voor deze heren was de #roadtomaaseik vrij kort wegens het lage aantal inschrijvingen in deze reeks. 😒 Maar niet getreurd! πŸ˜€ Alle deelnemers in deze reeks zijn toppers van het hoogste niveau. πŸ” Ook deze jongens uit Hasselt spelen ondanks hun jonge leeftijd ook bij de heren nationaal. Dat belooft! πŸ’ͺ🏻

Omdat dit samengesteld team niet vaak samen traint, en een aantal spelers met studiegenoten genieten van hun cultuurreis in Rome, stellen ze zelf dat het geen sinecure zal zijn om favoriet Maaseik in eigen huis te verslaan. Maar de tegenstander is gewaarschuwd! Dit team zal alles geven om de beker terug mee naar Hasselt te nemen!” πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»