Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 🏆 Dames Nationaal Datovoc Tongeren 🙌🏻

Niels Notelaers is trots op zijn dames. En dat vinden wij terecht. Vorig jaar legde dit zeer jonge team een bijna feilloos parcours af om dit seizoen als nieuwkomer grote stappen te zetten in de reek van Nationale 1. Ze wisten zelfs een setje af te snoepen van onverslagen koploper Volley Noorderkempen. 💪🏻

Een aantal speelsters behaalden vorig jaar in de reeks U19 zowel in de beker van Limburg, de Vlaamse eindronden en de beker van België een gouden medaille. 🥇

Het geheime ingrediënt? Een team dat iedere training gemotiveerd traint, elkaar tot een hoger niveau wilt brengen en met een gemiddelde leeftijd van amper 19 jaar nog een mooie toekomst voor de boeg heeft. 🔥

Een aantal blessures hebben de ploeg dit seizoen parten gespeeld. Dus fingers crossed ✌🏻️dat iedereen morgenavond fit en met grinta het strijdperk zal betreden. 🙌🏻🙌🏻

Het mooiste moment van de #roadtomaaseik was zeker de spannende wedstrijd tegen favoriet Cristal Jeval Alken die vorig jaar nog in de finale stond. 🫣 In een met supporters overladen sporthal van Alken moest dit team in de eerste twee sets het onderspit delven. Maar in de volgende drie sets vochten zij als briesende leeuwinnen terug en kregen welverdiend hun finaleticket. 🦁

Als we dit bericht posten, bereiden de dames zich een laatste keer voor met een extra training in de Steengoed Arena.

In de reguliere competitie hebben ze hun tegenstander Wevoc Wellen reeds overtroffen, maar de laatste wedstrijd plaatste Wevoc Wellen de winst op het scorebord. Als ze morgen de felbegeerde beker mee naar Tongeren nemen, belooft het een groot feest te worden. Maar met zo een mooi groeitraject is er sowieso reden tot feesten. 🥳🥳

Alle supporters en sportliefhebbers zaterdagavond op post, want dit belooft een prachtige finale te worden. 🙌🏻💪🏻

Succes, team en coaches 🙌🏻🙌🏻

📸 Frans Verreycken