Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† U11 Jongens VC Greenyard Maaseik πŸ™ŒπŸ»

Dit team mag in hun eigen sporthal de spits afbijten en de allereerste wedstrijd van de TRIXXO Beker Cup spelen! Hoe fantastisch is dat! πŸ₯³πŸ₯³

Je kan aan de ploegfoto aflezen dat dit een leuke bende is. 😁 Maar weet wel dat deze jongens van VC Greenyard Maaseik hebben gevochten voor deze plaats in de finale. πŸ’ͺ🏻 In de kwartfinale namen de zenuwen de overhand, en zo kon de andere finalist Schovost Beverst de winst achter hun naam schrijven. In de halve finale zaten de supporters op het puntje van de supportersbank 🫣 tijdens een spannende vijfsetter tegen de jongens van Mavo Dilsen-Stokkem. Ook in de reguliere competitie zijn de teams van Greenyard Maaseik en Mavo Dilsen-Stokkem aan elkaar gewaagd. πŸ”

Op de #roadtomaaseik is niet alleen de ploeg gegroeid, maar vooral ook het zelfvertrouwen. De kwartfinale tegen Schovoc Beverst is allang verteerd. En met het nodige zelfvertrouwen is de kans groot dat de rollen morgen omgekeerd zullen zijn! Spannend! Kom jij ook supporteren voor deze finalisten? πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»