Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† U13 Jongens – VT Safesign Hasselt πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

De spelers van U13 van VT SafeSign Hasselt zijn stuk voor stuk toppers! πŸ” Zowel op als naast het veld zijn deze jongens heel gedreven. Ze denderen doorheen de competitie met mooi volleybal. Het resultaat van harde training onder leiding van trainsters Ann en Tine. Kom zeker naar deze wedstrijd kijken, want misschien durven deze toppers hun jumpopslag te demonstreren. πŸ’ͺ🏻

Het geheim is het teamwork in de club, zo klinkt het in Hasselt. De club gelooft dat extra speelkansen bij hogere teams de spelers doet groeien. Op die wijze kunnen de ploegen ook naadloos in elkaar overgaan. Dat is het echte teamwerk: iedereen kent iedereen en respecteert en waardeert iedereen! 🫢🏻

Deze toppers zijn regelmatig ballenjongens bij wedstrijden van de A-ploeg, en zo zien ze vanop de eerste rij het goede voorbeeld. En trots dat ze zijn als ze na de wedstrijd op de foto mogen met hun idolen. Maar maandag zijn de rollen omgekeerd en komen hun idolen supporteren voor de U13.πŸ’™

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»