Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† U15 Meisjes van KVC LensOnline Genk πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

In Genk is er een hele grote lichting van U15-meisjes. De trainers en club vonden het dan ook heel jammer dat ze maar één bekerploeg kunnen inschrijven, en bijgevolg heel wat gemotiveerde meisjes moeten teleurstellen. 😒 Dat was een extra motivatie voor een ticket voor de finale, want deze finaleplaats is het resultaat van alle U15-meisjes. πŸ’ͺ🏻 Als je dan dit bekerparcours kan bekronen met een finaleplaats, dan is dat een droom die uitkomt voor iedereen. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Waren er onvergetelijke momenten en/of leuke bloopers onderweg naar de #roadtomaaseik? “Hoe verder de meisjes geraakten, hoe meer er ook bekervibes te zien waren binnen de club. Ook naast het veld merk je een positief effect tussen het bestuur en ouders om van die finaledag een mooi en onvergetelijk moment te maken.”

Het geheim van deze bekerploeg? Veel meisjes van deze bekerploeg spelen al jaren samen. Meisjes die op jonge leeftijd starten met volleybal en ook veel uren samen trainen kennen elkaar door en door en gaan voor elkaar en voor elke bal door het vuur. πŸ”₯

De Vlaamse Jeugd Champions League (reeks U17) biedt een extra uitdagende voorbereiding voor dit team. Daarnaast zullen ze nog een ontspannen manier trainen om zich voor te bereiden op hun onvergetelijke paaszaterdag in Maaseik.

Op de vraag hoe ze de podiumplaats gaan vieren, kregen we wel een heel mooi antwoord. 🀩 “De hele #roadtomaaseik is gewoon al goud voor ons. Of daar nu een zilveren kers op die taart komt of een gouden….De meisjes en hun trainers moeten proberen te genieten van het hele gebeuren. Genieten vanaf het moment dat ze de grote Arena betreden tot de ploegfoto achteraf. Een mooie emotionele ervaring zal het sowieso worden al dan niet met vreugdetranen. ” 🫢🏻🫢🏻

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»