Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 🏆 U17 Jongens -VC Greenyard Maaseik 🙌🏻🙌🏻

Een club met grote voorbeelden in eigen huis, stelt natuurlijk ook hoge verwachtingen aan hun jeugdspelers. Bij de start van de bekerwedstrijden was de doelstelling luidop uitgesproken: het ticket voor de finale om in eigen Steengoed Arena te schitteren. 🤩

Op de #roadtomaaseik was de halve finale tegen het sterke team van Genk een onvergetelijk moment. Ondanks dat twee gewonnen sets voldoende waren en verschillende jongens op andere posities speelden, werd dankzij een sterke focus de overwinning achter hun naam geplaatst. 💪🏻

“De uitdaging bij deze groep was toch het samenspel van de groep verbeteren. Hier zijn ook veel spelers van verschillende ploegen samen dus om op mekaar ingespeeld te geraken, kostte wat tijd.”, vertelt ons de trainer.

Het geheime ingrediënt van het succesverhaal? Deze jongemannen zijn iedere vakantie samen op stap om het beste van zichzelf te geven in de Vlaamse Jeugd Champions League. En ook door zo een ervaringen creëren ze in Maaseik hechte teams die voor elkaar door het vuur gaat.🫶🏻🫶🏻

Is er nog een extra voorbereiding gepland? Zeker, er stond nog een manche van de Vlaamse Jeugd Champions League op het programma (om zo een ticket voor de Belgische finales te bemachtigen) en nog een trainingsmoment. Dan zal het maandag alles geven zijn voor eeuwige roem tijdens deze TRIXXO CUP finale. En dan neemt dit team even tijd voor een feestje met de nodige hapjes en drankjes! 🍻🍻

Succes, team en coaches! 🙌🏻🙌🏻