Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† U17 Meisjes van KVC LensOnline Genk πŸ™ŒπŸ»

Deze U17-ploeg is een mix van enkele ervaren U17-meisjes en veel U15-speelsters. Met een nieuwe trainer aan de start van het seizoen heeft ook het groeitraject een boost gekregen. Zowel de speelsters als de trainersstaf hebben zich 200 % ingezet tijdens de bekertornooien, en dat leverde dit ticket voor de finale op! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Memorabele momenten? Het hele seizoen is voor deze ploeg eentje om in te kaderen. 🀩 Zowel op als naast het veld wordt er veel plezier gemaakt. Elke keer samen overnachten in een B&B voor de leuke tornooien van de Vlaamse Jeugd Champions League of samen echte Italiaanse spaghetti eten voor een bekermatch. Ouders die zorgen voor alle speelsters alsof het hun eigen dochters zijn, en positief supporteren. Een prachtig verhaal! 🫢🏻🫢🏻 En hΓ©t geheim van dit succesverhaal? Dat is de ideale mix van een actieve trainersgroep en een leergierige, talentvolle, gedreven en leuke meisjes die heel wat uren samen doorbrengen op en naast het veld. Dit heeft dan ook zeker geleid tot de onverwachte winst in de kwartfinale tegen de sterke favoriet van Stalvoc Allimex Beverlo. πŸ’ͺ🏻

De dames hebben zich extra voorbereid met enkele mooie wedstrijden in de Vlaamse Jeugd Champions League, een teambuilding en uiteraard ook een paar rustmomenten.

“Deze finaleplaats is sowieso een reden om te feesten!”, klinkt het in Genk. “Samen met ons blauwe supporterslegioen gaan we er een onvergetelijke dag van maken, want zijt maar zeker dat er gevierd wordt. πŸ₯³πŸ₯³ Vanaf 13u00 kleurt de Steengoed Arena tot het einde helemaal blauw!” πŸ’™ U bent gewaarschuwd als u voor uw kledingkast staat. πŸ˜‰

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»