Proudly present de finalisten van de TRIXXO Cup 2023 πŸ† U11 Meisjes van KVC LensOnline Genk. πŸ™ŒπŸ»

Deze dames mogen samen met de U11-meisjes van Datovoc Tongeren de zaterdagochtend de spits afbijten en de eerste wedstrijd van TRIXXO CUP 2023 spelen! 🀩🀩

Ze weten dat je met dromen geen finaleplaats bereikt. Ze hebben een heel seizoen zichzelf overtroffen : hard werken, focus tijdens de wedstrijden en 200% inzet.

Het geheim van dit succesverhaal is voornamelijk een groep die zeer goed aan elkaar hangt en barst van het talent, zo vertelt ons de club. “Het team U11 is een vrij grote groep in vergelijking met andere teams. Op dit niveau is de opslag/receptie nog allesbepalend, dus de lengte van de speelsters is in deze reeks van minder belang.”

En het publiek zal zaterdag merken dat nog hard getraind is op opslag/receptie. πŸ’ͺ🏻 Als zaterdag in de vroege ochtend iedereen een scherpe focus heeft, en nog één keer alles geeft, kan dat dubbele winst betekenen: de beker Γ©n … frietjes 🍟 voor de hele ploeg! πŸ˜‹

Succes, team en coaches! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»